Play-Off'a Kalanlar ve Küme Düşenler

Bank Asya 1. Ligi'nde 2010-2011 sezonu bugün oynanan maçlarla sona erdi.
Bank Asya 1. Ligi'nde 2010-2011 sezonu bugün oynanan maçlarla sona erdi. Mersin İdman Yurdu lider, Samsunspor da ikinci olarak Spor Toto Süper Lig'e yükseldi.


Süper Lig'e yükselecek üçüncü takım ise, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Orduspor, Çaykur Rizespor, TKİ Tavşanlı Linyitspor arasında oynanacak Play-Off müsabakaları sonucunda belli olacak. Bank Asya 1. Ligi'ne veda eden takımlar ise Diyarbakırspor ve Altay oldu.

Samsunspor ve Mersin İdman Yurdu'nun direkt olarak Spor Toto Süper Lig'e yükseldiği Bank Asya 1. Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Orduspor, Çaykur Rizespor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor Spor play-off'lara mücadele edecek. Diyarbakırspor ve Altay ise ligden düşen takımlar...

PLAY-OFF STATÜSÜ

Lig statüsünde bu sezon öncesi yapılan değişiklikle, play-off eleminasyon sistemi kaldırılmıştı. Yeni sisteme göre sezonu 3. , 4. , 5. ve 6. sıralarda tamamlayacak takımlar, play-off yarı finalinde çift devreli lig usulüne göre karşılaşacak.

Ligde 3. olan takım ile 6. olan takım, ilk müsabaka 6. olan takımın sahasında oynanacak şekilde, 4. olan takım ile 5. olan takım ise ilk müsabaka 5. olan takımın sahasında oynanacak şekilde eşleşecek. İkinci müsabakalar 3. ve 4. olan takımların sahasında oynanacak.

Bu maçları kazanan takımlar, TFF tarafından belirlenecek tarafsız sahada tek maç olarak oynanacak final karşılaşmasına çıkacak ve Spor Toto Süper Lig'de yer alacak 3. ve son takım belli olacak. 15.05.2011

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Şivan Perwer Fotoğrafları

Selahattin Demirtaş Fotoğrafları,Resimleri

Leyla Zana Fotoğrafları,Resimleri