Kürdistan Üniversitesi - Hewlêr

University of Kurdistan - Hewler
Kürdistan Üniversitesi - Hewlêr

Slogan : Geleceği Bilgiyle İnşa Et

Yer : Hêwler (lErbil) - Federal Kürdistan 
Kampus Kentsel

Kuruluş 2006


Personel (30 Akademik + 90 Yönetici)

Lisans 400

BÖLÜMLER

Erişim Okulu 2007 
Politika ve Uluslararası İlişkiler 2006 
İşletme ve Yönetim 2006 
Uygulamalı Bilişim ve BT 2006
Doğal Kaynaklar ve Yönetimi 2010

Not: Kurdistan Üniversitesi adında İran'da 1974 yılında kurulmuş ve şu an İran'ın en gözde üniversiteleri arasında bulunan üniversite bulunmaktadır. İsmi Kurdistan Üniversitesi olduğundan Iraktaki Kurdistan Üniversitesinin tam ismi :
University of Kurdistan - Hewler 'dir .


Finans ve İhale Bölümü, finansal istikrar ve üniversitenin gelişimi doğru çalışır. Çeşitli bütçeler ve finansal planları ile etkili ve verimli çalışma yönetirken, bölüm, etkin bir mali sistem sağlar prosedürler ve süreçler teşvik edilmesi ve uygulanması konusunda çalışmaktadır.



Bizim öğretim felsefesi misyonumuzu yansıtmaktadır.  olgusal bilgi ile öğrencilere aşılamak ve onları sınıfta sadece bilgi vermek değil çalışıyoruz, biz kritik analitik düşünme bizim olacak pratik becerilere sahip öğrenciler yetiştirmek ve bunları sağlamak için çalışıyoruz onların gelecekteki mesleki kariyerlerini yarar.

UKH, yüksek motivasyonlu ve uluslararası kabul görmüş bilim adamları kadrosu sayesinde bilgi geliştirmek ve bölgedeki politika ve karar vericilerin bilgilendirilmesi araştırma üretir   , Bu nedenle UKH az araştırma odaklanır ve bölgede gerçek bir gelişme ve piyasa ihtiyaçlarına yürütmektedir.

Bizim temel programları mükemmelliği teşvik etmek ve eleştirel düşünmeyi teşvik etmek için tasarlanmış etkin ve kapsamlı.


Erişim :
Yeni nitelikli öğrencilerin uluslararası üniversitelerde öğrencilerin standart düzeyini yükseltmek ve onları yüksek uluslararası akademik standartları programlarda uzmanlık takip sağlamak için tasarlanmış bir iki yıllık tam zamanlı hazırlık programları .
İngilizce dil becerileri, yazma ve konuşma becerileri, okuma uzmanları tarafından gelen yüksek düzeyde ek olarak, Erişim öğrenciler de, Matematik, Kültür, İletişim, Tarih ve diğer gerekli için kalifiye olmak için, onlar için gerekli bilgi ve becerileri gelişmiş ders almak yüksek standart programlar UKH sağlar .


UKH Lisans ve Lisansüstü Programları :

·    İşletme ve Yönetim Bilimleri
·    Politika ve Uluslararası İlişkiler
·   Uygulamalı Bilişim ve BT
·    Doğal Kaynaklar: Bilim ve Yönetimi
                                     - Petrol Mühendisliği
                                     - Su Kaynakları
                                     - Mineraller Kaynakları

üniverste site adresi: http://www.ukh.ac/index.php

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Şivan Perwer Fotoğrafları

Selahattin Demirtaş Fotoğrafları,Resimleri

Leyla Zana Fotoğrafları,Resimleri